Belföld

Görbicz nem válaszolt Knezevicnek

A győri csapatkapitánnyal még nem történt hasonló atrocitás a pályán.

Több ízben beszámoltunk már a meghökkentő jelenetről, mely a vasárnapi BL meccsen történt. Knezevic a Facebookon írt bocsánatkérő sorokat a győri kézilabdásnak. Erről korábban szintén olvashattak a Sport24-en.

„Drága Anita, megragadom az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek tőled, a klubodtól, amelyet tisztelek és szeretek, továbbá a nagyközönségtől azért a sportszerűtlenségért, amit tegnap elkövettem. Nemcsak nekem fáj, amit elkövettem, hanem”(folytatás).

A Győr24 megkereste Anitát, hogy kommentálja az esetet, de ő nem kívánt állást foglalni az ügyben, ezért nem válaszolt Knezevic nyílt levelére sem. Szilágyi Andrea, az ETO FC sajtószóvivője elmondta: várja az ETO Európai Kézilabda Szövetség versenybizottságnak benyújtott levelére a választ, ami várhatóan szerdára érkezik meg.

„Kizárólag hivatalos úton szeretné tisztázni az esetet. Számára fontosabb, hogy a sportszerűség megmaradjon a kézilabda sportágban és ilyen vagy ehhez hasonló, ne történhessen meg a későbbiek folyamán – tette hozzá a szóvivő.

Hozzátette: Görbicz Anitával még nem történt hasonló eset kézilabdás pályafutása során.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik