Belföld

Michael Flatley Kósa lányának bókolt

„Mindent át lehet számítani lélegeztetőgépre. Persze. És akkor mi leszünk a tízmillió lélegeztetőgép országa”. Ezt üzente Kósa Lajos azoknak, akik lélegeztetőkben szeretik számolni a stadionok árát. A Fidesz ügyvezető alelnöke a Facebook-oldalán osztotta meg azt a videót, amit az XNEWS.hu készített.

A stáb végigkövette Kósa Lajos egy napját. Ott volt sajtótájékoztatóján, akkor is, amikor stadiont szemlézett. Kiderítette, hogy a Fidesz ügyvezető alelnöke nem félti lányait a pasiktól. Felvették, amikor a világhírű ír táncos, Michael Flatley a városvezető lányának bókolt.

Elkísérték nyíradonyi kampánygyűlésére is, ahol a Fidesz ügyvezető alelnöke egyebek mellett a baloldal ügyetlenségeit jellemezte. Beszélt a Simon-ügyről is, amely kapcsán a 240 millióról azt mondta, hogy szerinte az úgy jöhetett össze, hogy „Szanyival visszaváltották az üvegeket”.

Simon Gábor eltitkolt 240 milliós vagyona ügyével kapcsolatosan a mentelmi bizottság egy hete úgy döntött, hogy hétfőre meghívja Mesterházy Attilát, hogy megkérdezzék arról, mire alapozza azt a nyilatkozatát, hogy Simon Gábor jövedelme nem függ össze a politikával, az korábbi forrásfelhalmozás. Mesterházy nem vesz részt a mentelmi bizottság ülésén.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik