Belföld

Kegyeleti Futás a forradalom emlékére

futás (futás, fut, atlétika, )
futás (futás, fut, atlétika, )

A programon a megyéből és Fehérvárról érkező általános- és középiskolások, a városi felsőoktatás hallgatói külön mezőnyben vehetnek részt, de ezen kívül lesz felnőtt, senior és nyugdíjas kategória is.

Március 13-án, csütörtökön újra megrendezik a Fejér Megyei és Székesfehérvár Városi 2014. évi „Kegyeleti Utcai Futást és Gyaloglás Próbát” március 15. tiszteletére és emlékére. Az esemény délután 15 órakor kezdődik az István Király Általános Iskola előtti füves területen kijelölt útvonalon. A táv az ünnepre való tekintettel szimbolikusan 1848 méter lesz, amelyet futva és gyalogolva is lehet teljesíteni. A futóprogramot a megyei általános iskolások kezdik, majd az elmúlt évekhez hasonlóan öt percenként indítják el a többi kategória résztvevőit. A felnőttek mezőnye 15.20-kor startol el a seniorokkal együtt.

Az eseményre a kezdés előtt húsz perccel lehet nevezni a helyszínen, 14.40-től. A szervezők a kategóriánként legtöbb fővel résztvevőket külön díjazásban részesíti. További információért kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik