Belföld

Szijjártónál éjszakázott Orbán

Sűrű hétvégéje volt a miniszterelnöknek, de semmiről sem maradunk le, mivel mostanában minden lépését videóra veszik. Így volt ez most is, Nyírgelse, Nyírbogát, Nyíregyháza, Dunakeszi – ez a videó címe, illetve ezek voltak az állomások.

Kép: Orbán Viktor / Facebook

Nyírgelsén átadott a miniszterelnök, méghozzá egy baromfifeldolgozót, annak rendje s módja szerint körbe is vezették Orbánt a gyárban, közelről láthatta, ahogy kopasztanak az asszonyok. Nyírbogáton a sok kézfogás közepette jutott idő falatozni is, birkát. „Az én feleségem családja az birkás család” – mondja, birkákban tehát otthon van.

Majd Nyíregyháza következett, ahol Orbán meglátogatott egy tizenévest, aki levelet írt neki, hogy mennyire szeretne találkozni vele, és akinek az apukája a nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Kép: Orbán Viktor / Facebook

Végül az utolsó állomás Dunakeszi, itt Szijjártó Péterhez toppant be Orbán, arról azonban nincs hír, hogy Szijjártó is levelet írt volna Orbánnak, hogy mennyire szeretné, ha meglátogatná őt a kormányfő. Kiderül, hogy a gyerek biciklijéről a számla még megvan, de a hólapátot még nem pakoltál el. A Videoton épp vezetett 1-0-ra Gyurcsó bombájával, de a vége 1-1 lett a Pécs ellen. A kis Szijjártó is feltűnik pár másodpercig, robbant egy kisebb cukiságbomba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik