Belföld

Egy arab sejk is színpadra lépett

arab-sejk-jelmez-(960x640).jpg (arab sejk jelmez)
arab-sejk-jelmez-(960x640).jpg (arab sejk jelmez)

Több sztárvendég is megjelent a megyei Gyermekvédelmi Központ Farsangján, ahol a nevelőszülők és nevelt gyermekeik együtt buliztak.

A Padödő, Csipkerózsika, a Pókember, de még egy arab olajmágnás is tiszteletét tette a megyei Gyermekvédelmi Központ Nevelőszülői hálózatában nevelkedők farsangján, a Viktória Rehabilitációs Központban.

Vagy ők, vagy hasonmásaik, de az biztos, hogy ott voltak, közel száz gyerkőc társaságában, akik ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe bújva versenyeztek a legjobbnak járó kinevezésért.

A növendékek kisebb csoportokban léptek a színpadra, hogy bemutassák ruhakölteményeiket és egy-egy tánc, dal vagy vers előadása nélkül le sem jöttek onnan. A fellépéseket élénk taps kísérte, a gyerekek és nevelőszüleik is mindent bele adtak.

A zsivaj pedig bizonyosan elűzte a fránya telet, mert hogy ez volt a cél – tudtuk meg Deresné Tanárki Máriától, a központ igazgatójától, aki azt is elárulta: ez a hagyományos tavasz csalogató, télbúcsúztató esztendőről-esztendőre jobb mulatság és remélik idén sem megy haza egyik gyermek sem szomorúsággal a szívében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik