Belföld

Egészség? Jegyek? – gyerekek gyűrűjében Orbán

Jeges, korcsolyás, mondhatni csúszós napjai vannak Orbán Viktornak. Nemrég egy „Korcsolyák rendben” című fényképet posztolt a Facebookra, de ezt csak a mostani videóval együtt lehet értelmezni, korcsolyázó diákokkal beszélget a miniszterelnök.

Negyvenhét másodperc, ahol elhangoznak a legfontosabb kérdések: milyen óra van épp? Iskolás gyerekekről van szó, stb.? De mindenekelőtt a korrekt köszönés, a „Jó napot, fiatalok!” Ez ismerős lehet mondjuk a „Jó estét, Facebookosok!” videóból, majd egy vágás következik a kisfilmben.

Időjárás?

A vágás után úgy tűnik, hogy kifogy a miniszterelnök a kérdésekből, az iskolások hogyléte felől érdeklődik, „egészség”. Majd jön az iskolások körében az egyik leggyűlöltebb kérdés, mi hír a jegyekkel. Minden iskolás életében lezajlik a párbeszéd, amikor hazaér és megkérdik otthon, hogy mi volt a suliban. Erre pedig jön az adekvát válasz: semmi.

Egyetlen kérdést hiányolunk, az időjárás nem került szóba. Majd legközelebb. „Viszontlátásra, szevusztok.”

És hogy a jeges, csúszós tematika teljesen ki legyen merítve, Orbán ma még az olimpiai pontszerző Miklós Edittel is találkozott, a kép címe pedig: „A székely sízővel, aki a medvétől sem fél.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik