Belföld

Egyre többen fizetik erotikus munkából a tandíjat

Több egyetemen és főiskolán nyílt titok, hogy a lányok nem diákhitelből és ösztöndíjból vesznek maguknak méregdrága holmikat vagy autót.

Kollégium vagy albérlet, tankönyvek, jegyzetek, utazás, étkezés, bulik és fesztiválok – nem olcsó mulatság egyetemistának lenni. Hiába a diákhitel és az ösztöndíj, sokan munkával egészítik ki költségvetésüket.

A Pénzcentrum.hu azt írja, a szűkös lehetőségekre, a növekvő kiadásokra a megoldást több egyetemista, főiskolás fiatal az erotikus munkában látja, ezt többen meg is erősítették a lapnak.

Nyílt titok, hogy azok közül a lányok közül sokan mivel keresik a pénzt, akik az iskolába egyre drágább, feltűnőbb ruhákban járnak. Nem ritka, hogy valaki, aki egy-két hete még a számláját sem tudta befizetni, a következő előadásra már méregdrága luxuscuccokban jelenik meg.

Percdíj alapú erotika

Szexmentes munkával is lehet keresni havi több százezer forintot. Csupán annyit kell tenniük a bevállalós egyetemista lányoknak, hogy otthon regisztrálnak egy erotikus honlapra és már csak egy nagy felbontású webkamera kell ahhoz, hogy pénzt keressenek bájaikkal. Akár saját maguk határozhatják meg nemcsak a saját percdíjaikat, de azt is, hogy mit és hogyan mutatnak meg a kíváncsi látogatóknak magukból.

Ha valaki heti 4-5 napot dolgozik napi 4-5 órában, akkor 3-400 ezer forintot bőven megkereshet a saját szobájából – számol a Pénzcentrum.

Aki nem akar a monitor előtt pózolni, választhatja az erotikus masszázst is. Egy-egy ilyen szalonban jellemzően 15 ezer forint körüli összeget fizetnek az ügyfelek a fehérneműben masszírozó, extra szolgáltatást (de nem aktust) kínáló lányoknak, melyből 40-50 százalékos levonó után 7 500-9 000 forintos órabérrel számolhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik