Belföld

A Nagy Plakátháború – egyszerű és nagyszerű?

Tóth Richi
Tóth Richi

Okos, fontos. 2014. 02. 23. 17:00

Ha kicsit érthetetlen volt a két betűszó, a KTI Szili Katalin pártja, kibontva pedig azt jelenti, hogy Közösség a Társadalmi Igazságosságért. Itt – óriásplakát hiányában – egy óriásplakátként is működhető fényképet mutatunk.

A JESZ pedig a korábbi MDF, a Jólét és Szabadság pártja, ha nevet kellene mondani, akkor Makay Zsolt pártelnököt említenénk. Nekik van óriásplakátjuk, nem is akármilyen.

Elöljáróban és röviden csak annyi, az egyszerűség versenyzik most. Szokták mondani, hogy “egyszerű és nagyszerű”, az egyszerű megvan, olvasóink majd eldöntik, hogy mindez egyszerre nagyszerű is egyben.

Csak Szili

A KTI-től a párt Facebook-oldalán lévő borítóképet küldjük csatába, olyan óriásplakátos a kép, csak rá kell nézni. Szili Katalin középen, körülötte nyolc ember, mindenki őt nézi, mosolyog, szemmel láthatóan biztonságban érzik magukat. Csak Szili néz ránk, ő csak félig mosolyog, ő sugározza a biztonságot.

szili katalin kti (szili katalin, kti, ) Kép: Facebook

A zöld árnyalat

De milyen árnyalat? Titokzatos zöld színben pompázik a JESZ plakátja, aminek az az érdekessége, hogy ugyanott fotóztuk, mint néhány héttel ezelőtt Pétert és a Kisgazdákat, a VII. kerület mélyén. A plakáton nincsen senki, aki a JESZ-hez lenne köthető, csak a betűszó, alatta mindez kibontva, hozzádobva, hogy „demokrata közösség”, illetve egy lejátszó gomb, ami talán a logó.

jesz (jesz, jólét és szabadság, ) Kép: Hír24

Most pedig jöjjön az elmaradhatatlan szavazás Nem irigyeljük a döntés előtt álló olvasóinkat.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.