Belföld

Messzire ment Orbán Viktor – videó

Ezúttal igen, nagyon messzire ment. Egészen a magyar-ukrán határig. Záhonynál még át is kukucskált Ukrajnába.

Ukrajna még mindig forrong, a legújabb hírek szerint ugyan Janukovics elnök beleegyezett az előrehozott választásokba, de az ukrán parlamentben verekedés tört ki, még messze a béke.

A magyar kormányfő azonban nem ül tétlenül, már írtunk arról, hogy látogatást tett a határon, ahol határőröknél, rendőröknél és kórházakban is tájékozódott. Most felkerült a Facebook-oldalára a teljes videó, helikopterbe ül, repül, megérkezik, illetve ott segít, ahol tud, mint egy cserkész.

Orbán Viktor helikopterezik
Kép: Facebook

Kérdez, segít, oktat

Záhonynál beül egy hőkamerás gépjárműbe, pásztázta a zöldhatárt, még őzet is látott – reméljük, nem csak úgy odatették, hanem tényleg ott volt. Majd irány Kisvárda, a kórház kapacitásairól érdeklődik. Itt azonban történik egy nagyon fontos mozzanat, 1:33-tól láthatunk egy olyan TEK-es, akinek nincs kikockázva az arca. De nem kell megijedni, ő Hajdu János, a TEK főigazgatója. Külön öröm, hogy megszólal Pintér Sándor belügyminiszter is, aki már lassan bejelentkezhet az Orbán-videók legjobb mellékszereplője Oscar-díjára.

Kisvárda után Nyírbátor, itt menekültekkel találkozik Orbán, mindenkinek jár a pacsi, majd a Határrendészeti laktanya rendőreinek, határőreinek rögtönöz egy előadást. Vagyis inkább megzavar egyet, mert egy előadás zajlott épp, amikor belépnek.

Még ennél is jobban

Eddig is biztosan mindenki nagyon jól végezte a munkáját, de a jövőben még egy fokkal jobban kell – adja ki az utasítást Orbán, ki tudja, mit hoz a jövő Ukrajnában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik