Belföld

Támadják a félszíves kisfiú szüleit

A móri házaspár két másik gyermekük miatt nem lehet folyamatosan a Szegeden ápolt egyhónapos beteg baba mellett. Ezt sokan nem értik.

Döme fél szívvel született január 20-án Székesfehérváron. A helyi orvosok azt mondták, nem tudják megmenteni a kisfiút, de Szegeden sikeres műtétet hajtottak végre rajta.

A delmagyar.hu információi szerint élesen bírálják a szülőket, hogy nincsenek állandóan a szegedi gyermekklinikán egy hónapos fiuk mellett. Komjáthi Barna és párja Móron élnek, két másik kisgyermeket nevelnek, így ingázni kénytelenek. Az édesapa szerint felfoghatatlan, hogy ezt valaki nem érti meg.

A férfi elmondta: az utóbbi hetekben nagyjából 400 ezer forint támogatást kaptak, ezt azonban nem szeretné sem csekkekre, sem bébiszitterre költeni – ahogy ez utóbbit is „javasolták” neki az egyik fórumon.

Dömét egyszer már levették a lélegeztetőgépről, később azonban összeomlott a keringése, így újból gépre került. Állapota azóta stabil, most ismét önállóan lélegzik.

“A kis harcosunk küzd és küzd a ebben a háborúban, de sok csatában ő bizonyul erősebbnek.”- nyilatkozott a lapnak a fiú édesapja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik