Belföld

Pick Induló: “Mindhalálig ordítom, hogy hajrá Pick Szeged!”

Megszületett a dal, amire oly sokan vártak. Indulóval is lehet buzdítani Szeged legsikeresebb csapatát, a Pick Szegedet.

A Stone’s zenekar kézilabdás indulót írt. Amikor legutóbb írtunk Kovács Stone-ról, még arról számoltunk be, hogy az X-Faktor tehetségkutató versenyen országos hírnévre is szert tett szegedi énekes elköszön Szegedtől. Budapesten, de az is lehet, hogy az országhatáron túl képzelem el a jövőmet – nyilatkozta Stone, és ehhez képest hatalmas meglepetés érte minap a szegedieket.

Ugyanis az újszegedi sportcsarnokban felcsendült egy sportinduló, ami – ha ehhez a Pick Szeged vezetősége is hozzájárulását adja – a nemzetközi kupákban is számos kiváló eredményt elérő kézilabda csapat “himnusza” lehet majd.

Az ötlet

Háló Pál barátom vetette fel a gondolatot, mi lenne, ha egy indulóval ajándékoznánk meg Szeged legnépszerűbb csapatát, hiszen annyi örömet okoztak már a városnak. Emellett oly lelkes szurkoló gárdával bírnak, ami igazán megérdemelné, hogy legyen egy saját dala – beszélt az induló születéséről Kovács Stone.

Nekem nagyon megtetszett az ötlet, együttesünk szólógitárosa, Mika László hozta a jó dallamot, Narancsik László írt hozzá egy szerintem remek szöveget. Majd csatasorba állt a zenekar többi tagja is, Háló Pál dobolt, Vecsernyés Róbert billentyűsként, Kiss Ernő basszusgitárosként, míg jómagam az énekemmel szálltam be a közös produkcióba.

Klip is készülhet

– Úgy érzem, hogy a szurkolók nagy tetszéssel fogadták a nótát, és nagyon bízom abban, ez még csak az első lépcső a dal karrierjének útján. Szeretnénk ugyanis például videó klipet is készíteni. Hozzáteszem: nem magunkat akarjuk népszerűsíteni, hanem a csapatot, a szurkolókat és természetesen Szegedet. Remélem, hogy a dalt – ami már felkerült a youtube-ra is Pick induló címmel – minél többen megosztják, véleményt mondanak, és szeretettel fogadják.

“Mindhalálig ordítom, hogy hajrá Pick Szeged!”

– Számomra az lenne a legnagyobb öröm, ha ezt az indulót a sportcsarnokban ezrek énekelnék. Ha kell, én vállalom az előéneklő, a dalt betanító szerepét is. Ha pedig az induló csak fél százalékot hozzátesz lelkesítő dallaméval, buzdító szövegével a Pick Szeged sikeréhez, már elértük a célunkat – sorolta terveit a tőle megszokott fanatikus lelkesedéssel Stone.

Magáról csak ennyit mondott az énekes: világjáró vágyait nem adta fel, de most látja csak, hogy sokkal több szállal kötődik szeretett városához, mint azt korábban hitte. Így aztán bármerre visz is az útja, bármerre is kalandozik, Szegedre mindig vissza-vissza tér. Mert “Hajrá Szeged, hajrá Pick Szeged!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik