Belföld

Orbán egy „fortyogó vulkán tetején”

Bakonyi János a paksi szerződés pontos dátuma alapján úgy látja, hogy az Uránusz váratlan információk napvilágra kerülésével okozhat felfordulást. „A kormányzás területén áll a Nap, azaz maga Orbán Viktor, kvadrátban a 12. házas Holddal. Ez a nép elégedetlenségét jelzi. A kormányfő elsősorban önmagának ártott ezzel a lépéssel, a T-kvadrátba való becsatlakozás jelzi, hogy egy fortyogó vulkán tetején ül, ami bármikor felrobbanhat” – írja az asztrológus.

Bakonyi arra is felhívja a figyelmet, hogy a kiszámíthatatlan eseményeknek vészesen megnő az esélye. A Mars elhamarkodott lépésekre utal, és az asztrológus szinte önsorsrontónak látja a kezelhetetlen mennyiségű problémát jelez, ami szinte önsors rontásnak tűnik. Mint írja: a paksi szerződés „ha ez nem is az utolsó csepp, de az biztos, hogy az utolsó cseppek egyike”.

Mint korábban a Hír24 is megírta, a kormányfőnek (1963. május 31.) áprilisban nem lesz nyugta. Az Ikrek jegyében született politikus a munkájában rendkívüli sikerekre számíthat. A választások időpontja, április 6-a, közömbösnek mondható számára (kedvező napjai: április 5, 20, 27, 30).

A kampány előtt ugyanakkor nagyon jó hír lehet Orbán Viktor számára, hogy „fellépése, mások előtti szereplése is nagyon jól sikerül…”. Az Ikrek jegyében született a tágabb értelemben vett ismeretségi körben is hallatlan népszerűségnek örvend – csak arra vigyázzon, hogy el ne „szálljon”!

Az igazi Ikrek-szülött erős vonzalmat érez a misztikus, spirituális, pszichológiai vagy vallással kapcsolatos témák iránt, és ez segítségére lehet abban, “hogy igazán jó emberismeretére hallgatva elkerülje az újabb csalódásokat, veszteségeket”. Ez segítségére lehetett a listaállításban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik