Belföld

Ilyenre még nem volt példa az országban

Magyarországon először a hévízi NaturMed Hotel Carbona éttermét értékelték a nemzetközileg elismert TÜV Rheinland Star tanúsítványával

A számos szempontot vizsgáló helyszíni értékelés során többek között az étterem élelmiszerbiztonsági feltételeit, konyhai előkészítési és felszolgálási folyamatait, valamint beszerzési és optimális gazdaságossági mutatóit vették figyelembe. Szerencsére a hévízi NaturMed gyógy- és wellness szálloda az összes próbáját kiállta és az országban először kiérdemelte a  TÜV Rheinland Star tanúsítványt.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elsők lehetünk ennek a minőségi tanúsítványnak a megszerzésében. A gasztronómia ugyanis nemcsak a vendéglátás része a Carbonában, de szervesen illeszkedik gyógyszolgáltatásaink rendszerébe is, így különösen fontos a mindenre kiterjedő ellenőrzés és precizitás – hangsúlyozta Tapodi Attila, a hatalmas – 261 szobával rendelkező – hotel vezérigazgatója.

A szálloda Attila éttermének magas színvonalát 2013-ban Magyar Termék Nagydíjjal is elismerték az egyedülálló, kalóriakategóriákat színkódolással jelző rendszerének és a speciális diétákhoz, ételérzékenységekhez is alkalmazkodó kínálatának köszönhetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik