Belföld

Buli után verekedés: villanyoszlopnak lökték

Ausztriába indult dolgozni, ám csak Sopronig jutott az a tapolcai férfi, akit előző éjszaka egy helyi szórakozóhelyen megvertek.

A soproni városi kórház 2013. október 5-én, a reggeli órákban értesítette a Tapolcai Rendőrkapitányságot, hogy egy tapolcai férfi érkezett ellátásra, mivel az éjszaka folyamán egy szórakozóhelyen megverték.

A sértett elmondása szerint az estét egy helyi vendéglátóegységben töltötte egyik barátjával, amikor egy számára ismeretlen férfi beléjük kötött, szóváltásba keveredtek, majd megfogta a kezét, kihúzta az utcára és egy villanyoszlopnak csapta. Már csak arra emlékezett, hogy a földön fekszik, a mellkasa szúr és sajog minden bordája.

A verekedést követően hazasétált, lefeküdt aludni, majd reggel ismerőseivel indult külföldre dolgozni. Útközben lett rosszul és Sopronban már be kellett őt vinni a kórházba.

A nyomozás során G. Dávid 34 éves helyi férfi vált meglapozottan gyanúsíthatóvá a bűncselekmény elkövetésével, aki beismerő vallomást tett.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a súlyos testi sértés elkövetése miatt folytatott eljárást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a Tapolcai Járási Ügyészség részére vádemelési javaslattal küldte meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik