Belföld

A Nagy Plakátháború – A pálya széléről kiabálnak Péternek

Bokros Lajos kontra Péter, vagyis Péter kontra Bokros Lajos, a kisgazdák plakátja küzd meg a Modern Magyarországért Mozgalom elnökével. Egy üzenet egy kérdés ellen.

Üzenetváltás Péterrel

Visszatért a Független Kisgazdapárt, mint a Jedi a Star Wars-ban. Ha pedig visszatértek, Péter (Hegedüs Péter, a párt elnöke) üzent is mindenkinek, újra erősek. A plakáton egy traktor is található, ami a VII. kerületben, ahol fotóztam, meglepő látványt nyújtott. Ez a traktor azért is érdekes, mert ha a Google képkeresőjébe bepötyögjük azt, hogy „field wallpaper”, vagyis mezőt ábrázoló háttérkép, akkor ez egészen konkrétan a negyedik találat. Vagyis mi is üzenünk Péternek, lehet, hogy erősek, de képkeresésben még nem is annyira.

Mást nem is nagyon tudunk elmondani a plakátról, a traktor csodálatos, még egy ekét vagy boronát elbírt volna képileg, de nem vagyunk telhetetlenek.

A VII. kerületben találtuk
Kép: Hír24

Balos? Jobbos? Bokros Lajos!

Kicsit furcsa megversenyeztetni itt Bokrosékat, de ha plakátolnak, akkor rajtunk ne múljon. Ugyanis Bokros Lajos, aki korábban MSZP-s pénzügyminiszter volt, majd később MDF-es EP-képviselő, bejelentette, hogy nem indulnak a parlamenti választásokon. A plakát beillene egy barkásáruház hirdetésnek is, a képi világ nagyon hasonlít az egyik áruház színeire.

„Eleged van, de nem vagy balos?” – kérdezi a plakát, befejezzük, vagyis rímmé faragjuk a feldobott labdát: „segít majd a Bokros Lajos!”.

Kép: Facebook

Most pedig a jól ismert szavazás, izgalmas verseny ígérkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik