Belföld

Az Aranybika nem kér többet az ellenzékből

Az utóbbi két évben az ellenzéki pártok közkedvelt célpontja volt Debrecenben az Aranybika Szálló. A vagy.hu információi szerint a szállodában legközelebb február 17-én lett volna ellenzéki rendezvény, az Együtt-PM jelöltbemutatója, amiről volt már szóban egy megállapodás a párt és a hotel vezetése között, amit a hotel vezetése most felmondott. A portál szerint az ok Gyurcsány Ferenc legutóbbi gyűlése, ami rosszul sült el.

Mindenki ezt a szállót akarta

Gyurcsány Ferenc alig egy hete járt Debrecenben, lakossági fórumára pedig olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy azt a hallban kellett megtartani. De Az Aranybikában az elmúlt időszakban tartott politikai rendezvényt a DK elnökségi tagja, Bauer Tamás is, az Együtt-PM korábbi miniszterelnöke, Bajnai Gordon is, de ugyanígy Kónya Péter is az Aranybikát választotta helyszínéül.

De miért?

A hotel központi elhelyezkedése is szimpatikus volt az ellenzéki pártoknak, van több, különböző méretű terme is és a bérleti díj is viszonylag alacsony. Azonban az, hogy Gyurcsányék a hallban tartották meg a lakossági fórumukat. Szarvas Éva Lídia, a szálloda igazgatója a portálnak elmondta, a konferenciatermek a jövőben is mindenki számára rendelkezésre állnak, de „a legutóbbi hasonló rendezvény tapasztalatai azt mutatták, hogy az érdeklődés sokkal nagyobb volt, mint a konferenciaterem befogadóképessége, így a rendezvény csak a szálloda működésének korlátozásával, zavarásával volt megtartható. A választások közeledtével a hasonló rendezvényekkel kapcsolatos várható érdeklődés nem teszi azt lehetővé, hogy a rendezvényt kulturált körülmények között, a szálloda zavarása nélkül lehessen lebonyolítani.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik