Belföld

Szegedi Szabadtéri: musical-re váltják a legtöbb jegyet

Elfujta-a-szel(1)(960x640).jpg (Elfújta a szél)
Elfujta-a-szel(1)(960x640).jpg (Elfújta a szél)

A musical manapság a legnépszerűbb színházi műfaj, nem csoda, hogy a Mamma mia!-ra elfogytak a jegyek. A nézők ezután a másik musical-re, az Elfújta a szélre-re veszik a legtöbb belépőt a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

A musical annyira közkedvelt műfaj lett mára, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékokon plusz előadást kellett hírdetni a Mamma mia! című darabból. Ennek köszönhetően soha nem látott jegyértékesítési sikerről számolhat be a szabadtéri. A tavalyi év legnagyobb sikere volt a szabadtérin a világhírű, szerelmi-történelmi opuszból színre vitt darab. Idén új formában, új szereplőkkel láthatjuk.

A tavalyi év legnagyobb sikere volt a szabadtérin a világhírű, szerelmi-történelmi opuszból színre vitt darab. Idén új formában, új szereplőkkel láthatják a nézők majd.

Az előadás a Budapesti Operettszínházból érkezik Szegedre. A rendező, Somogyi Szilárd elárulta, hogy Scarlett visszatérése a jövő nyáron tartogat igazi meglepetéseket. Többek közt fekete szereplők is fellépnek majd az előadásban. Érdekesség, hogy új karakterek jelennek meg a tavaly nyári bemutatóhoz képest. Scarlett édesanyja, Ellen, testvére, Suellen, a dadája, a komornyik Taráról, Pork, a szolgáló, szintén a birtokról, és Jack is helyet kaptak a darabban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik