Belföld

Puzsér: Orbánon már nem lötyög Kádár gúnyája

A miniszterelnök nem tudta Kádárt legyőzni – Puzsér Róbert szerint ezért a gondolatmenetért tiltotta le interjúját a Demokrata.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, aki  Békemenetet szervez az orosz-magyar barátság érdekében, aki kijelentette, hogy Amerikához képest Oroszország a tolerancia hazája, és aki kommunista volt, csak már elmúlt neki, állítólag letiltott a Demokratában egy Puzsér Róberttel készült interjút.

Puzsér ezt röviden úgy kommentálta, hogy Bencsik András egy cinikus seggnyaló, hosszabban pedig ide kattintva olvasható a véleménye. A Cinkkel most megosztotta, hogy szerinte mivel lehetett gondja a főszerkesztőnek.

Talán ezzel lehetett problémája, de ezt biztosan csak Orbán, a Jóisten és Bencsik tudja – írta Puzsér, majd jön az idézet. “Orbán Viktor 1998-ban azt hitte, hogy legyőzte Kádár János országát, Horn Gyula országát, és ezt sokan mások is elhitték neki. 2002-ben azonban kiderült, hogy az ötven százalékos (sic!) közalkalmazotti béremelés, a tizenharmadik havi nyugdíj Magyarországát nem lehet legyőzni. Ekkor Orbán Viktor kénytelen volt belátni azt, hogy ha ebben az országban nem lehet Kádárt legyőzni, akkor nincs más, mint integrálni. 2006-ban még lötyögött rajta a kádári gúnya, 2010-re azonban már úgy passzolt, mintha csak ráöntötték volna…” A folytatás a cink.hu-n.

A Facebookon most Puzsér teljes terjedelmében közölte a letiltott interjút.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik