Belföld

Gyurcsánynak a konyhában lenne a helye

gyurcsány (gyurcsány)
gyurcsány (gyurcsány)

Így kommentálta a Fidelitas, hogy az MSZP kongresszusa az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjévé választotta Mesterházy Attila pártelnököt, és jóváhagyta az összefogásról szóló, korábbi szövetséget. Ez azt jelenti, hogy a szocialisták kongresszusi küldöttjei “nagy egyetértésben döntöttek” arról, hogy nem védik meg az országot Gyurcsány Ferenctől – tette hozzá a Fidesz ifjúsági társszervezete.

Közleményük szerint “már mindenki számára egyértelmű, hogy az őszödi hazugsággyárost a baloldal se kiköpni, se lenyelni nem tudja”. A szocialisták kongresszusán “lepecsételt” listán ott sorakoznak “az ország tönkretételének szakavatott mesterei”, Mesterházy Attila erejéből csak arra futotta, hogy “egy tollseprűvel leporolja a baloldali Panteon poros alakjait”.

A Fidelitas szórakoztatónak, egyben elkeserítőnek tartja, hogy “az évekkel ezelőtt lebőgött arcok vezényszóra tapsikolnak az eszelős szemkilövetőnek, akit egy-két hónapja legszívesebben ketrecbe zártak volna”.  Úgy fogalmaztak, Gyurcsány Ferencnek a konyhában lenne a helye, nem a politikában, ettől függetlenül mostantól mégis ő a baloldal vezére. Hozzátették, hogy a magyar baloldal ennél többet érdemel, de az ország mindenképp.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik