Belföld

Vona mások pechjére alapozhat

Oroszlán - A szerelem éve. Izing Klára asztrológus 2014-es előrejelzéséből minden kiderül.

Vona Gábor (1978. augusztus 20.) áprilisban kénytelen lesz a tartalékokhoz nyúlni. Az Oroszlán jegyében született politikusnak fel kell készülnie arra, hogy Murphy törvénye alapján ebben a hónapban: ami el tud romlani, az el is fog. A választás miatt azonban nem kell aggódnia. Az időpont, akárcsak Orbán Viktornak, számára is semleges (kedvező napjai: április 18, 21, 25, 29), de általában elmondható, hogy a munkában mázlista lesz.

Figyelmeztető jel lehet a többi pártnak, hogy e szeszélyes hónapban mások pechje alapozza meg a Jobbik-elnök rendkívüli szerencséjét. Mivel a sors az ő malmára hajtja a vizet, így aztán könnyedén el tudna helyezkedni, ha nem lenne munkája. Vona Gábornak azonban van, így most pontosan fölmérheti, mit és hogyan kell cselekednie, hogy ne akolbolítsák ki, ha olyan információk birtokába jut, amelyek ismeretében lépéselőnybe kerül. Ezt kihasználva sokak által irigyelt helyzetet élvezhet.


Fotó: Kummer János

Az igazi Oroszlán varázslatosnak tarthatja 2014-et, ha korábban csak gyűjtötte az erőt, hogy majd, amikor alkalom adódik, teljes lendülettel vesse bele magát még a legnehezebb feladatokba is – olvasható a könyvben. A 2014-es év egyébként a Szaturnusz uralkodásának jegyében telik. Izing Klára arra is figyelmeztet, hogy idén az Oroszlán jegyűnek erőteljesen helyezkednie kell, ha az új felállásban is arra az oldalra akar kerülni, amitől nyugodtan alhat éjszaka. Azok az Oroszlánok, akik eddig titkolták szerelmüket, a Szaturnusz évében úgy dönthetnek, hogy kedvesüket vállalják hivatalosan is.

Izing Klára: 2014, A Szaturnusz éve című könyvéből bárki megtudhatja, mire számíthat idén: párkapcsolataiban, pénzügyeiben, munkahelyén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik