Belföld

Délután is elázhatnak a korcsolyázók a Műjégpályán

mujeg(960x640)(3).jpg (műjég)
mujeg(960x640)(3).jpg (műjég)

Délután ötkor kinyit a Városligeti Műjégpálya, de egyelőre nem sikerült megakadályozni a jég vizesedését, és így a délelőttihez hasonló elázásra lehet számítani – tudta meg a Hír24.

Dél körül jelent meg a Cink.hu-n, hogy mély vízben áll a jégpálya. Mint azt egy olvasójuk írta, „öt perc alatt az egész család elázott, hasonlóan a Városligeti Műjégpálya összes vendégéhez, a rendszer ugyanis nem fagyaszt rendesen, a jeget emiatt olyan mély víz borítja, hogy a fékezésektől az is elázik, aki el sem esett. A jegyet ennek ellenére kiadják, minden figyelmezetetés nélkül, így a vendégek csak a pályára kiérve szembesülnek a valósággal.”

A Műjégpálya infovonalán a Hír24-nek elmondták, hogy a délelőtti helyzethez képest nem javult a helyzet. A szabadtéri pályák egyszerűen nem bírják az december végéhez képest szokatlan meleget, így szerintük Székesfehérváron is hasonló a helyzet. Mindemellett a diszpécser lapunknak elmondta, hogy a műszaki dolgozók jelenleg is dolgoznak a hűtőgépeknél, hogy javítsanak az áldatlan helyzeten.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik