Belföld

Ismét tüntetnek a NAV-botrány miatt

horváth andrás (horváth andrás, )
horváth andrás (horváth andrás, )

December 28-án az adóhivatal épülete előtt tüntetnek civil szervezetek a Horváth András által kirobbantott áfacsalási ügy eltussolása miatt.

Követeljük, hogy a pártok ne akadályozzák a parlamenti vizsgálóbizottság működését. Követeljük, hogy az Állami Számvevőszék folytasson eljárást. Követeljük, hogy emberek helyett az ügyet vizsgálják. Nem a tanúkat, hanem a bűnösöket kell felelősségre vonni.

Nem nézhetjük tétlenül, ahogy Horváth András egyedül vívja harcát a kormányszintű korrupció ellen. Ezt most meg kell mutatnunk a hatalomnak, és egyben üzennünk kell az Adóhivatal többi megfélemlített dolgozójának, hogy mindannyian velük vagyunk. Arra van szükség, hogy egyre többen álljanak fel, és mondják: Nekem is van Zöld Dossziém! Tudjuk, hogy sok a vesztenivalójuk, de egy ország számít a bátorságukra.” – írják a Facebookon meghirdetett programjukban.

A demonstrálók délután 3 órától gyülekeznek a NAV Széchenyi utcai épülete előtt, majd onnan a Parlamenthez vonulnak. A csatlakozóktól azt kérik, „a tüntetésre hozzon magával egy ZÖLD DOSSZIÉT, amennyiben ez nem megoldható más színű és megteszi!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik