Belföld

Van, aki még nem látott 3D-t

120 hátrányos helyzetű vásárhelyit látott vendégül premierfilm vetítésen a Mozaik Mozi hétfőn.

Ajándék Karácsonyra

Novemberben indult Hódmezővásárhely vadonatúj 3D-s, és csúcstechnológiával felszerelt mozija, amely várakozáson felül vette az első két hónapot. A mozi vezetése most egy nagyszerű gesztussal hálálta meg a városnak a remek fogadtatást.

Szabó Krisztián ügyvezető elmondta, összesen 120 vásárhelyi nagycsaládos, és rendszeres szociális ellátásban részesülő gyermeket valamint szülői kíséretüket látták vendégül a decemberi nagysikerű Jégvarázs című Disney mesefilmre. Emellett minden vendég egy zacsi kukoricát és üdítőt is kapott. A kiválasztásban a Népjóléti iroda és a Nagycsaládosok Szövetsége nyújtott segítséget.

A Jégvarázs

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

Van, akinek ez élete első 3D élménye

A vetítés előtt Gajdán Bálint, a BFMK intézményvezetője köszöntötte a megjelenteket és a város nevében megköszönte a Mozaik Mozi felajánlását, melyet természetesen megtapsoltak. Egy anyuka emelkedett szólásra, és szintén megköszönte a lehetőséget. Elmondta, pont ezt a filmet szerették volna megnézni, ezt várta a legjobban a gyermek, de sajnos pénzük nem lett volna moziba jönni.

Nagy Viktória és Enikő nagy örömmel, és édesanyával érkezett. A két kislány elmondta, még sohasem láttak 3D-s mozit, nagyon várják, kedvencük meséjük pedig eddig a Kis hableány volt. Édesanyjával érkezett Gálos Ivett a moziba, akiről a héten már írtunk. Ő az az agydagantos kislány, akinek sorsa sok olvasónk lelkét megérintette, és rengeteg felajánlást tettek. Ivett volt még 3D-s filmen, neki a Jégkorszak a kedvenc filmje, mivel holnap karácsony mindannyian ajándékokat várnak a Jézuskától.

Jövőre, veletek, ugyaninnen – folytatjuk!

Szabó Krisztián ügyvezető még elmondta, nagyszerűen indult működésük, üzletpolitikájuk szerint pedig az új évben sem fognak árat emelni. Tavasszal és 2014 elején olyan filmekkel várják a mozirajongókat, mint a 300 folytatása, az Amerika kapitány második része, a legújabb Pókember, és X-Men, valamint egy aranyosnak és viccesnek ígérkező mese, a Mogyoró-meló.

Addig sem kell unatkoznunk, mert egy nagyon látványos filmmel, a 47 roninnal búcsúztatja az óvévet a Mozaik Mozi. Olvasóinknak is tartogatunk meglepetést, Szabó Krisztián hozzátette, jövőre folytatódik a mozik és Vásárhely24 közös játéksorozata, ahol mozijegyeket adunk a velünk játszóknak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik