Belföld

Ajándékot kaptak a kis betegek

Ajándék a szegedi gyerekklinika betegeinek (Ajándék a szegedi gyerekklinika betegeinek)
Ajándék a szegedi gyerekklinika betegeinek (Ajándék a szegedi gyerekklinika betegeinek)

Szabó Sándor kabinetfőnök és Hegyeshalmi Tibor, a Szegedi Sportbarátok Körének képviselője pénteken délelőtt 50 ajándékcsomagot adott át a Gyermekklinikán fekvő kis betegeknek, ezzel is megpróbálva egy kis örömet csempészni a napjaikba.

Hegyeshalmi Tibor elmondta, egy személyes élmény miatt döntött úgy, hogy ajándékokat hoznak a kis betegeknek. “Unokahúgom néhány éve a kórházban töltötte a karácsonyát, és akkor szembesültem, milyen nehéz is a gyerekeknek így az ünnep” – mesélte. Összesen 50 darab csomagot állítottak össze, amelyet Szabó Sándor kabinetvezetővel közösen adtak át péntek délelőtt a kicsiknek és nagyobbaknak. A csomagokban játékok, édességek és gyümölcsök voltak, a gyerekek természetesen nagy örömmel fogadták a meglepetést – írja a szeged.hu.

Szabó Sándor elmondta, a város minden olyan szervezet mellé odaáll, akik segíteni kívánnak a rászorultaknak, elesetteknek. Itt a Gyermekklinikán sok olyan gyermek lehet, akik nem tudják otthon tölteni a karácsonyt ezért egy kis szeretetet, kedvességet akartunk a Szegedi Sportbarátok Körével közösen elhozni nekik és ezért leptük meg őket az ajándékokkal – mondta el a kabinetfőnök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik