Belföld

Meztelenül tört-zúzott egy hotelban

A 22 éves férfi a tűzriasztót is bekapcsolta.

A 22 éves Daniel egy pozsonyi hotelban keltett nem kis feltűnést, mikor nekiállt randalírozni, mindezt ráadásul anyaszült meztelenül tette. A férfi a vendégeket is zaklatta, a szálloda alkalmazotta próbálták jobb belátásra bírni a szatírt, ám ettől még agresszívabb lett – olvasható a Paraméter szlovák hírportálon.

A „vendég” több berendezési tárgyat is tönkretett, ráadásul a tűzjelzőt is megrongálta, ami persze beriasztott. A kiérkező rendőrök kényszerítő eszközök segítségével tudták megfékezni a randalírozó férfit.

Az ádámkosztümös rendbontó három év börtön is kaphat, ha elítélik.

Tűsarkús meztelen férfi menekült a zsaruk elől

Megdöbbentő szeméremsértésből nincs hiány a nagyvilágban. Pár hete arról is olvashattak portálunkon, hogy egy megtermett szakállas férfi futkozott a georgiai Augusta egyik utcáján, szintén pucéran. Mikor a rendőrök lecsaptak rá, épp egy rózsaszín bugyit próbált magára rángatni. Ellenállt a rendőröknek, így miután leterítették, kezét lábát össze kellett bicilncselni. A bizarr tettre talán magyarázat, hogy több fajta kábítószert is találtak nála.

Stresszes az élete? Zúzzon hotelszobákat!

Ezen a videón egy olyan terapikus hotelszoba-rombolás látható, amit egy szállodalánc a felújítási munkálatokkal kötött egybe. A résztvevők kiadhatják magukból a feszültséget anélkül, hogy drága sportszereket és bérleteket kelljen vásárolniuk. A két szereplő kifejezetten elégedett: a nő az extrémsportokhoz hasonló adrenalinrészegséget él meg, a férfi – foglalkozása: tanár – pedig azért boldog, hogy dühét nem a diákokon és az osztálytermén kell levezetnie…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik