Belföld

Szeretné visszakapni karácsonyi vásárlásai 20%-át?

A közelgő karácsonyi ünnepekre készülve legtöbben már izgatottan keresgéljük az ajándékokat szeretteinknek, s főként játékokra, könyvekre, vagy elektronikai cikkekre költünk. Ilyenkor azonban minden forint megtakarítás számít, az AXA Bank ezért különleges ajándékokkal várja már meglévő és új ügyfeleit: 50.000 forint összértékű decemberi vásárlásaik 20%-át visszatéríti, ráadásul további meglepetéseket is tartogat hűséges ügyfelei számára – mondja Dobák László, az AXA Bank értékesítési vezetője.

Tényleg visszakaphatom a vásárlásaim 20%-át?

Igen! Mindazon új ügyfelek, akik az idei év végéig KamatHozó Bankszámlát nyitnak és ehhez például a díjnyertes AXA World MasterCard® prémium bankkártyát választják, legfeljebb 50.000 forint összértékű decemberi vásárlásaik 20 százalékát visszakapják. Ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy bemutatják az AXA Bank Direkt Pontunkban a decemberi vásárlásaikat igazoló számlákat. Így akár 10.000 forintot is megtakaríthatnak!

De pontosan hol is található az AXA Bank Direkt Pont?

Az AXA Bank Direkt Pont a budapesti Corvin Plaza 1. emeletén található. Az akciót és a helyszínt úgy alakítottuk ki, hogy az egyre személytelenebbé váló karácsonyi bevásárlási rohamban ügyfeleinknek lehetősége legyen kicsit megpihenni egy emberi hang, és egy pohár gőzölgő kávé társaságában. Így mindjárt barátságosabb hangulatban találhatják meg a legkedvezőbb feltételeket számlanyitó ügyfeleink.

Említette a díjnyertes bankkártyájukat… De mitől is különleges ez?

Csak néhány kiemelkedő előnyét említeném: a belföldi és külföldi vásárlások után egyaránt kapható pénzvisszatérítést, az 50 millió forint értékű utasbiztosítási fedezetet, a világszerte érvényes akár havi négy ingyenes ATM készpénzfelvételt, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kialakított MasterCard Lounge VIP váró ingyenes használatát, továbbá a prémium kedvezményeket a világon bárhol, például autóbérléshez.

Úgy tudjuk azonban, hogy nemcsak az új, hanem régi, hűséges ügyfeleiket is ajándékkal várják, igaz ez?

Jól tudják. Új ajánlatunkkal mindenki jól jár: akik elégedett ügyfeleink ajánlására nyitnak 2014. február 28-ig KamatHozó számlát vagy Vállalkozói Számlát a Bank honlapján keresztül vagy AXA Bank Direkt Pontunkban, 5.000 forintos jóváírást kapnak, ugyanúgy, ahogyan hálánk jeléül az őket ajánló, már meglévő ügyfeleink is. Érdemes tehát minél több ismerősének ajánlania az AXA Bankot!

Bővebb információért és az ajánlatok részletes feltételeit tartalmazó hirdetmény és üzletszabályzat megtekintéséért látogasson el az axabank.hu oldalra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik