Belföld

Deutschra is rászállt a kuruc.infós söpredék

Az EP-képviselő ultimátumot adott az ügyészségnek, hogy számolja fel a kuruc.infót. Erre indultak be.

“És a söpredék tombol. A Kuruc.info összes olvasója gyalázkodó üzenetekkel és telefonálásokkal szórakoztat. Mind a nyolcan hívogatnak” – írta Facebook-oldalán Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője előzőleg 72 órás ultimátumot adott az ügyészségnek arra, hogy örökre lehúzza a rolót a Kuruc.info-nál, amelynek már a létezése is gyalázat, mert egy tőről metszett náci szenny(hon)lap”.

“Förtelmes szövegeikkel nap mint nap nyilvánosan megalázzák az összes tisztességes, becsületes, jóakaratú magyar embert. Egytől egyig mindenkit, akár tud róla, akár nem. A Kuruc.info működése törvénytelen” – írta Deutsch Tamás annak kapcsán, hogy – hozzá hasonlóan – előzőleg egy újságírót hurcoltak meg, amiért rá mert kérdezni az MSZP-közeli Hungaroplakátnál, hogy miért adtak plakáthelyet a portálnak. Az újságíró levele a telefonszámával együtt a kuruc.info-n landolt, azóta is zaklatják.

Újságírót is zaklattak

Az ügy előzménye keddre vezethető vissza, amikor az Index arról írt, hogy a kuruc.infót óriásplakáton reklámozzák, mégpedig egy olyan felületen, amely a Hungaroplakát tulajdona. Nem sokkal azután, hogy a cikk megjelent, az írást jegyző újságíró teljes levelét – amit a Hungaroplakátnak küldött – a mobilszámával együtt lehozta a szélsőséges portál. Az újságírót zaklaták.

Ezután találgatások kezdődtek, hogy ki adhatta ki az újságíró levelét a szélsőségeseknek, és többen arra jutottak, hogy csak a Hungaroplakát lehetett. A cég közleményt adott ki az ügyben, amelyben nem cáfolják, de nem is erősítik meg, hogy tőlük ment volna ki a levél, ehelyett egy meg nem nevezett ügynökségre mutogatnak az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik