Belföld

A képviselő boltja látja el a képviselő iskoláját

Fekete Ferenc béketelepi üzletétől veszi az élelmiszereket a Hegedűs Zoltán által vezetett vásárhelyi szakközépiskola tankonyhája.

Idén hétmillió forintért szállított élelmiszereket az Eötvös József Szakközépiskola Corvin Mátyás Tagintézményének a Fekete Ferenc önkormányzati képviselő tulajdonában lévő Béketelepi ABC – írja a Klebelsberg Intézményfenntartó Központra hivatkozva az Átlátszó Oktatás. A blogon közölt adatok szerint a képviselő 2012 decembere óta látja el „szakmai anyagokkal” a jelenleg Hegedűs Zoltán képviselő által irányított iskolát.

Az intézményvezető az önkormányzat sajtóreferensén keresztül reagált a cikkben foglaltakra. Az igazgató szerint több élelmiszerforgalmazással foglalkozó céget, vállalkozást is megkerestek, ugyanakkor a Béketelepi ABC-n kívül senki sem tett árajánlatot. Hegedűs hozzátette, sohasem volt semmi gond a leszállított áruval.

A portál levélben kérte az érintetteket, hozzák nyilvánosságra a vonatkozó szerződést, valamint a pályázati kiírást, ezt azonban eddig még egyik fél sem tette meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik