Belföld

Orbán megtévesztette rajongóit, majd selfiezett egyet

Egy telekommunikációs óriás itthoni logisztikai központjának átadásán járt a miniszterelnök, a cég logója sokakat megtévesztett.

Hosszú napokig, több mint egy hétig semmit nem posztolt a Facebookra Orbán Viktor, már megijedtünk, hogy az „Orbánnak még nem megy a cukiság” cikkünk után elrémisztettük a közösségi oldal használatától, esetleg elfelejtette a jelszavát.

Nem MSZP-logó
Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

De szerencsére nem, újabb videóval jelentkezett kora reggel, egyperces összefoglaló a Huawei magyarországi központjának átadásáról. A cég ismert logója azonban nem mindenki előtt volt annyira ismert, mint a kommentekből kiderült.

„Hírtelen megijedtem. Első ránézésre azt hittem, Orbán Viktor MSZP-s szegfűs pulpituson mond beszédet. Na az mekkora hír lett volna.”

„Valahogy így voltam én is vele! Majdnem frászt kaptam, mikor megláttam a vörös szegfű akármiket!”

„MSZP logó :(  „

Erről ennyit, Orbán nem a szocialistáknál mondta el beszédét, amiből egyébként csak egy mondatot emelnénk ki, „Tisztelt Hölgyem és Uraim, aki mer, az nyer.”

A történelmi selfie-pillanat
Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Selfiezett Orbán

De mi az a selfie?

A 2013-as év szava és egy olyan őrület, amit már Ferenc pápa is kipróbált, katt!

Valamint még egy nagyon fontos momentumra hívnánk fel a figyelmet, 0:30-nál a magyar miniszterelnök a kezébe vesz egy okostelefont és csinál magáról egy selfie-t, vagyis önarcképet. Nagyszerű pillanat arról a miniszterelnökről, akiről tudjuk, nem telefonon tárgyal, inkább odabattyog ahhoz, akivel beszélni akar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik