Belföld

Az ördöggel riogatja a Fidesz a szombathelyieket?

Itt az év politikai hirdetése, kinyomtatott Facebook-kommenttel!

“Most lebuktak: a szombathelyi maffiabaloldal az ördöggel is cimborálna céljai érdekében. Elég! Elég volt a szombathelyi maffiabaloldalból” – ez áll azon a szórólapon, amit Czeglédy Csaba szerint a helyi Fidesz készített.

A hirdetésről is ő számolt be, feltételezhetően azért, mert a készítők éppen Czeglédy kinyomtatott Facebook-kommentjével támasztották alá fenti kijelentésüket. A komment így hangzott:  “szükség törvényt bont, az ördöggel is szövetkezni, stb”. A kommentet rányomtatták a hirdetésre.

“Szegény szombathelyi Fidesz kínjában már nem tudja, mit csináljon, most éppen engem népszerűsítenek a városban”  kommentálta Czeglédy a történteket.

A szórólapon további érdekességek is szerepelnek, például, hogy “Czeglédy és a maffiabaloldal tagjai semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. “Vérdíjat tűznek ki ellenfeleikre, szövetkeznek a helyi maffiával, és videókat rendelnek meg, hogy besározzanak másokat” – olvasható az állítólagos politikai hirdetésben, amit Czeglédy szerint a helyi postaládákba dobálnak be.

A maffiázás ebben az ügyben már csak azért is pikáns, mert szombathelyen nem az MSZP, hanem a Fidesz alpolgármesterének drogügyében folyik nyomozás. Nemrégiben előkerült ugyanis egy olyan felvétel, amin állítólag Lazáry Viktor szippant fel egy nagy csík kokaint. A keménydorogot viszont az emberek általában a maffiától szerzik be, és nem a helyi közértben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik