Belföld

Idén is lesz Kutyakarácsony

Az ünnepek idejére keresnek ideiglenes örökbefogadókat az Orpheus aktivistái.

Az ünnepek idején is gondolnunk kell a felelőtlen állattartók által utcára kidobált, de az állatvédők révén megmentett kutyusok és cicusok helyzetének javítására. A megúnt kedvencek megérdemelnek egy csöppnyi segítséget, vagy egy szerető gazdit. Számukra ebben az évben is a Kutyakarácsony támogatói programmal igyekszik az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő csapata a problémákat orvosolni.


AFP / Johan Ordon

Varázsoljuk örömtelivé az állatvédő egyesületnél gazdira váró állatok életét
Az Orpheus Állatvédő Egyesület magányos / egyedülálló állatbarátok jelentkezését várja ideiglenes örökbefogadásra. Aki nem szeretné az ünnepeket teljesen egyedül eltölteni, az ideiglenes befogadóként hazavihet az ünnepekre egy társállatot (kutyát, cicát).
Mivel az állattartás felelős tevékenység, az állatvédők csak meggondolt segítői felajánlásokat várnak. A gazdira váró kutyusok és cicusok a lakossági együttműködésnek köszönhetően az ünnepek idejére otthont, melegséget, törődést kaphatnak, de még az sem kizárt, hogy véglegessé nyúlik a segítség.

Az állatmentők minden apró segítséget nagy hálával fogadnak
Egy jó kutyaház, edény, itató-etető tál, pamut rongy, kutya és cica eledel, működő fűtőtest nagyban segíti az állatok megmentését. Aki pénzadományt szeretne küldeni az állatok mentéséhez (gyógyítás és mentés költségeihez), az az Orpheus Állatvédő Egyesület hivatalos 11735005-20489094 (OTP) számlaszámán segíthet.
Gazdit keresnek a magára hagyott házi kedvencek!

Az Orpheus Állatvédő
Egyesület állatvédelmi központjában utcára kidobált, megunt állatok tucatjai keresik menedéküket, szerető gazdáikat, végső örökbefogadóikat! A www.ebangyal.hu gazdikeresőben, illetve a 06-20/360-98-46-os telefonszámon elérhetők az állatvédők, és informálódni lehet a négylábú védencekről, az örökbefogadásról. Az állatok tartása komoly felelősség, így megfontolt döntés után javasolt az állatok örökbefogadás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik