Belföld

Advent a Fehérvári Ajándékboltban

hiemer-ház (hiemer-ház, )
hiemer-ház (hiemer-ház, )

Megújult külsővel, különleges termékekkel, tematikus hétvégi programokkal és nyereményjátékkal készül a Fehérvári Ajándékbolt az Adventre, valamint az üzlet 2. születésnapjára.

“A Fehérvári Ajándékbolt több, mint egy üzlet. Az ajándék, amit itt vásárolnak, több, mint ajándék. A legtöbb darab kézművesek alkotó kedvéből, odaadó törődéséből született, nem csak anyag, hanem lélek is. A Fehérvári Ajándékbolt a város dísze és lelke is. Új szlogenünk is ezt tükrözi: Ajándék szívből. Sok hely van a városban, ahol egy-egy szakma, vagy mesterség képviselő összejönnek, de ilyen gyűjtőtégely bizonyosan nincs máshol, ahol ennyire különböző területek találkoznak össze. A fehérvári bajnokcsapatok ajándéktárgyai jól megférnek a Fehérvári Kézművesek Egyesületének munkáival a többi városi emléktárggyal. Az egységesség érzése az összetartozásból és kötődésből fakad” -olvasható a Fehérvári Ajándékbolt közleményében.

Idén felkerestek más szervezeteket is, ahol szociális foglalkoztatásban készülnek termékek, így kerültek az üzletbe a gánti Szocilális Otthonban készült munkák is. A megújulás a termékek körét is érinti, advent révén a karácsonyi ajándékok és különleges karácsonyfadíszek széles tárházát kínálják a látogatóknak.

Az adventi hétvégéken különlegességekkel várnak mindenkit. December 1-én vasárnap a Hiemer-ház házasságkötő termében filmvetítés lesz. Az adventi fények felkapcsolása után 19.00 órakor a Fehéredő múlt várostörténeti filmsorozat 1. részét mutatják be, ezután a film alkotóival, Burján Zsigmonddal és Siklósi Gyulával találkozhatnak a résztvevők egy kötetlen beszélgetés keretében.

November 30-án, szombaton délelőtt 10 órakor Cser-Palkovics András polgármester tartja meg a születésnapi köszöntőt, ezután a vendégeket születésnapi tortával is megkínálják, emellett élményfotózásra is lehetőség nyílik.

Hétvégén a fehérvári bajnokcsapatok sportolóival is találkozhatnak a szurkolók. Aki az ellátogat az eseményre, dedikáltathat kedvenceivel, és jegyeket nyerhet a következő mérkőzésekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik