Belföld

Az én városom – új játékot indítunk!

Ki milyennek látja lakóhelyét, környezetét? Mutassák meg nekünk fotókon és megnyerhetik karácsonyi ajándékukat!

Van egy fotója? Küldje el!

A Vásárhely24 ezennel új játékot indít a Bravotech Raktáráruház támogatásával. A játékban olyan fotókat várunk amiket önök készítettek Vásárhelyről vagy környékéről. A képeket egy albumba rendezve, mint azt tettük előző, “a legszebb házikedvenc” játékunknál is, szavazásra bocsátjuk és Önök döntik el, melyik a legjobb, legszebb fotó.

A játék fődíja egy 65 ezer forintos, ezernyi funkcióval telepakolt Panasonic kompakt digitális fényképezőgép!

A játék menete és szabályai

1. Készítsenek egy fotót Vásárhelyről, vagy a környező településekről, melyen lakókörnyezetük látható. (ez lehet egy utca képe, egy épület, egy tájkép a határból, egy szép fa, szökőkútból ivó galamb, bármi, amit szépnek gondolnak, legyenek kreatívak!)

2. Adjanak címet a fotónak (ez alapján kerül majd albumba), írják le hol és mikor készült, majd küldjék el minimum 750 * 400-as felbontásban, lehetőleg jpg formátumban december 8-ig a vasarhely24@sanomamedia.hu email címre. Az email tárgyában tüntessék fel : “Az én városom”.

3. December 9-től a Vásárhely24 facebook oldalára kerülnek a beküldött fotók, és indul a szavazás! Feladatuk annyi, hogy gyűjtsék a lájkokat kedvenc fotójukra két héten át.

4. December 22-én lezárjuk a szavazást, a legtöbb szavazatot kapott fotó gazdája nyeri fődíjunkat a karácsonyfa alá!

Egyéb tudnivalók

A játék címe ne tévesszen tehát meg senkit, nem csak városi képeket várunk, lehet az vidék, a határ, a Tisza, satöbbi, a lényeg hogy a környéken készüljön – tehát ne pl a Mátrában. A fotó saját fotó legyen és ne legyen egy évnél öregebb. A beküldött fotók mellé írják meg nevüket, elérhetőségüket. (ez a nyertes értesítéséhez szükséges, ezt nem hozzuk nyilvánosságra!) A győztes vállalja, hogy vele fotó és interjú készül. Szívesen látjuk, ha a fotó készítésének, vagy tárgyának rövid leírását, történetét is elküldi.

Egy példa játékunk formátumára:

Előző játékunkról ITT olvashat.

ITT pedig megnézheti az Önök által beküldött Házikedvenc fotókat

Támogatónk, a Bravotech Raktáráruház ITT mutatkozik be Önöknek.

És még egy példa:

Ne feledje, ha van egy jó fotója, küldje el még ma! Nyerje meg Ön karácsonyra a 65 ezer forintos fényképezőgépet!

(x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik