Belföld

Orbánnak még nem megy a cukiság

Próbálkozik, próbálkozik a miniszterelnök, ezt mutatja a legújabb videója is, de van még mit tanulnia.

Orbán Viktor Kaposváron járt, ahol összekötötte a kellemest a hasznossal, életfát avatott, ahol aranyos kisgyerekeknek adott át emléklapot, majd átnézett a cukorgyárba, ahol futószalagot avatott. Mindezt pedig egy videóban mutatta meg, nem jó döntés, megmondjuk, hogy miért.

Ez a cuki rész
Fotó: Facebook

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Orbán a kaposvári Városligetben, a településen született gyermekek nevét őrző Életfánál mondott beszédet, majd adott át emlékplakettet a kicsiknek. Maximális cukiság, semmi kétség. Mindegyik csöppséghez van egy jó szava, valamelyiket meg is simogatja.

Ez viszont már nagyon komor
Fotó: Facebook

Utána jön a hirtelen vágás a filmben, 1:27-nél komorra váltunk, szürke füst száll fel és a kaposvári cukorsilónál találjuk magunkat. Vége a cukiságnak, ezt a két beszámolót egy videóba nem szabad betenni. Olyan ez az egész, mintha Tarr Béla hirtelen kicsavarta volna a kamerát Mihályfy Sándor, az Indul a bakterház rendezőjének kezéből. Pedig Orbán is érzi az új igények szelét, hiszen a feltöltött videó a “Cukiság a négyzeten” nevet kapta, de abba nem fér bele a simogatás után a burkolt elmúltnyolcévezés és a Brüsszelezés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik