Belföld

Milyen álruhát öltsön Vona Gábor?

Vona Gábor a Jobbik Mátyás királya, álruhába bújva volt már pincér és hordott már bálát is. A harmadik állomás hamarosan következik, döntsön az Olvasó!

A párt Instagramján jelent meg először a hír, hogy Vona-hasonmás szolgál fel egy recski étteremben. Utána kiderült, hogy a pártelnök maga állt be a felszolgálók közé, hogy megismerje, milyen is az. Most pedig Gyöngyöspatán állt be a közmunkások közé Vona, bálát hordtak, fát ültettek, pálinkáztak.

De mi legyen a harmadik állomáshely?

Elnézve az eddigi képeket, arra jutottunk, hogy a mellény központi szereplő a munkaválasztásnál. Egy pincérnél ez nélkülözhetetlen, de Gyöngyöspatán is egy mellénnyé alakítható kabát volt Vona Gáboron. Így összeszedtünk pár olyan munkakört, ahol szintén felbukkan ez a ruhadarab, a végén pedig szavazni is lehet.

Pultos, mixer

Egyszerű, Vona Gábor odaállít egy szórakozóhely elé, hogy „sziasztok, jöttem rázni” az italt, természetesen. El tudunk képzelni egy olyan változatot is, hogy tengerjáró hajón áll munkába a pártelnök, ennek az a hátulütője, hogy ezek általában több hónapos utak szoktak lenni, így a magyar politikának addig nélkülöznie kellene őt.

Nem könnyű a mixerek élete

Krupié

Abban a tekintetben hazai pálya lenne ez a pártelnöknek, hogy a posztó ugyanúgy zöld a kaszinókban is, mint a parlamenti patkóban, bár több közös vonás nagyon nincs a két szakmában, de egy bevállalós Vona biztos kipróbálná.

Fotó: Northfoto

Aszfaltozó

Mellény, de kicsit más színű. Kemény munka, nem titkoljuk, de a mellény kötelez!

Forgalomirányító

Hogy BKV-s forgalomirányító vagy rendőrségi forgalomirányító, az teljesen mindegy, a lényeg, hogy erre is lehet szavazni.

Komornyik

Az igazi komornyikok frakkban szolgálják házigazdáikat, de persze a mellény elengedhetetlen kelléknek számít ott is. Itt akár példaképet is választhat magának Vona Gábor, hiszen Alfred, Batman inasa az egyik legkiválóbb a szakmájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik