Belföld

Összegyetemi nyílt nap az SZTE-n

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 11. 19. 11:46

November 21-én a felvételizőknek hasznos információkat, érdekes előadásokat, izgalmas játékokat és értékes nyereményeket kínálnak nyílt napon.

A Szegedi Tudományegyetem november 21-én csütörtökön 8.30 és 16 óra között rendezi meg immár hagyományos összeegyetemi nyílt napját a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A nyílt nap képzési kiállításában a leendő hallgatók közvetlenül a karok képviselőitől szerezhetnek információkat, három különböző helyszínen pedig óránként kari tájékoztató előadásokon ismerhetik meg mélyebben a szegedi universitas képzési kínálatát.

TIK-szegedi-tudomanyegyetem(650x433)(1).jpg (szegedi tudományegyetem, tik, )
fotó: SZTE

Az SZTE közel 300 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatási tagozaton. A nyílt napon külön standdal képviselteti magát az interaktív képzési kiállításon a tizenkét fakultás, illetve a Tanárképző Központ is. Bemutatkoznak a hallgatói életet segítő szervezetek is: a SZTE Tehetségpont, a Nemzetközi Mobilitási Iroda, a Kulturális Iroda, a Sportközpont és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat.

Az izgalmas játékokon értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a szerencsés vendégek, akik a ízelítőt kapnak a hamisítatlan egyetemi hangulatból.

A részvételi szándékot a www.u-szeged.hu/nyiltnap oldalon előre kell jelezni. További információk és részletes program a www.u-szeged.hu/felveteli honlapon találhatók.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.