Belföld

Széles csillagot rakatott fel szállodájára?

Szeles-Gabor(960x640)(2).jpg (széles gábor, )
Szeles-Gabor(960x640)(2).jpg (széles gábor, )

Mikor Széles Gábor nagyvállalkozóról kiderült, hogy csak háromcsillagos hotelben fogadott egy sejket, feltetetett még egy csillagot szállodájára, anélkül, hogy ezt a minőségi ugrást bármi alátámasztotta volna – írja az Origo.

Május óta valamikor ugrott egy kategóriát az egyik leggazdagabb magyar nagyvállalkozó tavaly vásárolt zalacsányi kastélyhotelének besorolása, de a szállodaszövetség nem tud erről. Honlapján, Facebook-oldalán és a friss képek tanúsága szerint a homlokzatán is négycsillagos hotelként hirdeti magát Széles Gábor nagyvállalkozó zalacsányi wellnesshotele, a Batthyány Kastélyszálló. A szálloda azonban sohasem szerezte meg az ehhez szükséges minősítést – tudta meg az Origo.

Egy volt alkalmazott állítása szerint az után került föl a negyedik csillag, hogy május 19-én megjelent egy cikk az Indexen “Széles Gábor egy háromcsillagos szállóban fogadta a dubaji sejket” címmel. Horváth Roland, a hotel volt igazgatóhelyettese szerint Széles Gábor személyesen telefonált, és utasította a vezetőséget, hogy “tegyenek ki még egy csillagot”.

“Nekem kellett elmennem az új csillagért, és ki is tettük, hiába érveltem azzal, hogy egy ilyen változáshoz a szolgáltatások javításának is kapcsolódnia kellene” – mondta az Origónak Horváth Roland, aki egyébként nemrég munkaügyi pert indított a szállodát üzemeltető SGH Vagyonkezelő Kft. ellen, mert állítása szerint szeptemberben indoklás nélkül elbocsátották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik