Belföld

Hogyan pályázzunk sikeresen?

írás (írás, )
írás (írás, )

Mikor, hogyan írjunk pályázatot, miért érdemes pályázni, milyen lehetőségek nyílnak meg sikeres pályázatok esetén? Előadás-sorozat Vácon.

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a civil szervezetek tisztségviselői, a váci és környékbeli vállalkozások képviselői, valamint a közszférában dolgozók azon az előadás-sorozaton, amelyet a város önkormányzata által létrehozott, a helyi Tourinform irodát működtető Vác és Környéke TDM Nonprofit Kft-t szervez. Elsődlegesen a turizmust érintő területek lesznek terítéken.

A pályázati pénzből megvalósuló előadás-sorozat részeként november 11-én, hétfőn a váci polgármesteri hivatalban 13 és 17 óra között előadást tart dr. Szilágyi András, a Tenderauditor Kft. ágazatvezetője, Rosenbergerné Türk Edina, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. vállalkozásfejlesztési tanácsadója és dr. Gordos Tamás, a Pro Régió Ügynökség programiroda vezetője. A részvétel ingyenes.

Az előadók a tervek szerint több oldalról is megvilágítják, milyen fontos új források keresése, bevonása a fejlesztési tervekbe. Az előadás résztvevői minden bizonnyal elméleti és gyakorlati tudással gazdagodva, új lendülettel, megújult erővel látnak hozzá a jövő évek tervezésébe és a tervek megvalósításába.

Napjainkban különösen  fontos mind a vállalkozások, mind a civil szervezetek, mind a közszféra munkatársai körében, hogy naprakész, friss információkat kapjanak gazdasági kérdésekben, jogszabályváltozásokkal kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik