Belföld

Facebookon az esztergomi világításért

 

A városháza lakossági jelzéseket vár, hogy hol nincs egyáltalán közvilágítás Esztergomban.

 

 

A városvezetés és a közvilágítás új szolgáltatója, az EH-SZER Kft. a közösségi oldalon indított Fényvisszaverők csoportban nyitott felületet a bejelentéseknek, hogy a következő két hétben Esztergom minden lakott részére visszatérjen az éjszakai fény, még akkor is, ha csak részlegesen sikerül pótolni az előző szolgáltató által kiszerelt izzókat.

Visszakapcsolódás

Az új szolgáltató folyamatosan dolgozik, akkor is folytatja a munkát, ha szakad az eső – adja hírül saját facebook oldalán a városháza sajtófőnöke, Váczy Hübschl István. Hétfőn a hétvégén sok bosszúságot okozó Szentgyörgymezői lakópark és temető körüli világítást javították ki a szakemberek. Ezen a területen több helyen kellett javítani a lámpákat azután, hogy a múlt héten pótolták a kiszerelt alkatrészeket. November 5-én, kedden a Kis-Duna sétány, a Mikszáth, a Jókai és a Deák Ferenc utca „világosodott” ki – írja a szóvivő. Az EH – SZER Kft. munkatársai szerdán tovább folytatják a munkát, és az elkövetkező két-három hétben a város minden részén helyreáll a részleges közvilágítás, melyet immár 60 százalékkal kisebb fogyasztású, modern, ledes technikával készülő világítótestek biztosítanak.

Üzenetek

A közösségi portálon az üzenetekben elegendő azokat az utcaneveket leírni, ahol egyáltalán nincs közvilágítás – olvasható a felhívásban.

Fotó: Váczy Hübschl István sajtófőnök, Esztergom városháza

Ajánlott videó

Olvasói sztorik