Belföld

Kiosztotta Orbán Ráhel volt tanárát, mert apjáról posztolt

Egy Hír24-es cikken akadt ki a kormányfő legidősebb lánya.

Orbán Ráhel volt tanára „Oltári kínos helyzetbe került Orbán Viktor Indiában” című hírünket osztotta meg a Facebookon, azzal a kommentárral, hogy „úgy látom az elefánt Indiában is becsörtetett a porcelánboltba! (Nemcsak idehaza…) :) – írta a Népszava, egy fotót is mellékelve a bejegyzésről.

A hír arról a kínos jelenetről szólt, mikor Orbán Viktor kézcsókkal próbálta meg üdvözölni Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökét találkozásukkor. Ez nem igazán számít udvarias gesztusnak az ázsiai országban, ezért Gandhi az utolsó pillanatban el is húzta a kezét.

A jelenetről szóló hír megosztása annyira feldühítette a miniszterelnök lányát, hogy kommentben szúrta le volt tanárát, minket sem kímélve. (Szó szerint közöljük, a helyesírási hibákat sem javítva.)

Kedves Tanárúr, hamár nincs tekintettel volt tanítványaira, és itt most nem arra gondolok, hogy milyen politikai nézetei vannak, hanem, hogy volt tanítványa szülőjét gúnyolja, akkor legalább olyan cikket és gúnyt postoljon, ami egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilóméterekről, hogy koholmány… ennél a Tanárúr humorát jobbnak ismertem…“.

Videó – az ominózus jelenet

Ajánlott videó

Olvasói sztorik