Belföld

Juhász Péter: Óriásit hibáztam

Az Együtt-PM egyik vezetője az ATV-ben azt állította, hogy meg sem hívták október 23-ára Kunczét, azonban később kiderült, a felkérés egyenesen Juhász címéről érkezett.

Kálmán Olgánál vendégszerepelt Juhász, a téma pedig elsősorban Mesterházy beszédének megzavarása és a DK-sok huhogása volt, de szóba került Kuncze Gábor fellépése is, akit később emiatt rúgtak ki a Klubrádiótól, ahogyan azt már megírtuk. Juhász azt állította, „Kuncze Gábort nem is hívták a rendezvényre, de részvételi szándékát tolerálták”.

Kuncze Gábor másképp emlékszik a történtekre, „Tények és emlékek” címmel rakta ki a Szabadelvű Polgári Egyesület honlapjára azt a meghívót, ami egyenesen Juhász Péter e-mail címéről érkezett hozzá. Mint írja, „az SZPE a többi meghívottal együtt, ugyanabban az időben kapott meghívót, egyébként Juhász Péter aláírásával”.

Az e-mail, amit Kuncze kapott. Fotó: szabadpolgar.hu

Így csak arra tudunk gondolni, hogy vagy feltörték Juhász elektronikus fiókját vagy megfeledkezett Kunczéról.

Később az Együtt társelnöke is megírta, hogy óriásit hibázott, igazságtalanul hazudtolta meg Kunczét azzal, hogy nem is hívták meg őket a rendezvényre. „Ezt tévesen tudtam, az én e-mail címemről ment ki a meghívó számukra, az SZPE számára is. Megkövetem Kuncze Gábort, és őszintén bocsánatot kérek tőle. Megkérem Kálmán Olgát, hogy mondja be következő műsorában.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik