Belföld

Bajnai Orbán Facebook-oldalán kampányol

bajnai (bajnai)
bajnai (bajnai)

Bajnai Gordon ezt írta „Viktor! Magyar vagyok, de nem fideszes!" – ami egyben a Párbeszéd Magyarország kampányakciójának szövege is.

Miután Bajnai Gordon beírt Orbán Viktor Facebook falára természetesen a jelenlegi miniszterelnök rajongóitól meg is kapta a magáét: “Nem is lehetsz Fideszes, mert nem tudnál annyi ajánlólevelet összegyűjteni, hogy megszavazza a tagság, a Te és pártod tagjainak felvételét. Offshore lovagom az erkölcsid és a személyi megfelelőséged hiányzik a magyarságodhoz is.” – írta például az egyik hozzászóló.

Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője korábban nyílt levélben szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy október 23-ai beszéde miatt kérjen bocsánatot az ellenzéki szavazóktól. A volt kormányfő azt írta: Orbán Viktor beszéde és a Hősök terén tartott állami ünnepség “sokkolta a demokratikus közvélemény jelentős részét”.

“Nem pusztán egy demokratikus párt vezetőjeként, hanem a Magyar Köztársaság volt miniszterelnökeként is felhívom a figyelmét arra, hogy hazánk egyetlen közjogi méltósága sem keverheti össze a pártnagygyűlést a nemzet egészének szóló, közpénzből rendezett állami ünnepséggel. A kormánypárt hívei nem egyenlők a nemzettel, Orbánország pedig nem egyenlő Magyarországgal” – olvasható a levélben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik