Belföld

Széles Gábor ezt csúnyán benézte

széles (széles)
széles (széles)

Mém készült a Békemenetről, Széles Gábor pedig nagy valószínűséggel azt hitte, hogy valódi a kép, és tényleg az MTVA híradósa mondja azt, hogy egymillióan voltak a vonuláson. A képet azóta levette.

Bizonyára sokan találkoztak már egy-egy ügy kapcsán az MTVA híradósával, Magyarország egyik legnépszerűbb mémfőszereplőjével. Vígh András azután lett az internetes népművészek kedvence, miután nem találta meg az Operánál tüntető ellenzéki tömeget, és helyettük egy majdnem teljesen üres utcát mutatott, mintha a tüntetés senkit nem érdekelne.

A mémgyárosok azóta a legtöbb kamuhírt vagy megmosolyogtató túlzást ezzel a képpel illusztrálják, és nem tettek másként most a Békemenet esetében sem. Mint ismert, a szervezők azt mondták, egymillióan vannak a meneten, ami óriási túlzásnak tűnt, a hivatalos becslés például ennek a feléről szólt.

Széles Gábor viszont komolyan vette a viccet és büszkén kitette Facebook-profiljára, mintha tényleg a Híradó mondta volna be, hogy egymillióan voltak a tüntetésen. A legszebb az egészben, hogy a kommentelők ugyancsak elhitték a történetet, és gratuláltak a sikerhez.

Széles egyébként időközben rájöhetett, hogy ezt nagyon csúnyán benézte, úgyhogy már eltávolította a képet.

Érdekli, mit mondott Széles az október 23-ai Békemenetről? Hát ezt:

Ha pedig képeket nézegetne, ide kattintson:


Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik