Belföld

Könyvtár a bevásárlóközpontban

Szombaton és vasárnap a Somogyi-könyvtár beköltözik az ÁRKÁD Szeged bevásárlóközpontba, ahol egész nap programokkal várja a látogatókat.

Szombaton és vasárnap a Somogyi-könyvtár munkatársai nyakkendőt kötnek és ÁRKÁD Szeged bevásárlóközpont területén könyves játékokkal hívják fel a figyelmet az olvasásra és a könyvtár szolgáltatásaira –tájékoztatta a Szeged24-et  Andóczi Balogh Éva PR referens. A bevásárlóközpont hétvégi látogatói számára a bohó szellemi erőpróbákat is rendeznek. Akik szívesen rácsodálkoznának 100 ezelőtti elődeink hétköznapjaira, örömei és bosszúságaira, azok számítógépen „belelapozhatnak” a régi újságokba is.

Lesznek könyves kvízjátékok apró ajándékokért, Halloweenhez kapcsolódó kézműves foglalkozások és arcfestés, hogy a vásárlások szünetében bárki belebújhasson kedvenc mesehőse bőrébe. A vállalkozó kedvűek kipróbálhatnak egy óriás társasjátékot, a legkisebbeket pedig lufizsonglőr bűvöli el kézügyességével.

Akik még nem könyvtári tagok, a hétvégén ingyenes féléves beiratkozást válthatnak a 130 éves intézmény bármely könyvtárába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik