Belföld

23-án olcsóbbak a múzeumok

Kedvezményes jegyárakkal várja a látogatókat a Móra Ferenc Múzeum, a Fekete ház, a Vármúzeum és a Kass Galéria október 23-án.

A szokásos szerdai nyitva tartási rend szerint fogadják majd a látogatókat október 23-án a Móra Ferenc Múzeumban és szegedi kiállítóhelyein -tudta meg a Szeged24 Medgyesi Konstantin, sajtóreferenstől.


fotó: sajtolista.hu

A nemzeti ünnep alkalmából az időszaki kiállításokat kedvezményesen tekinthetik meg az érdeklődők: a Móra-múzeumban, a Fekete házban és a Vármúzeumban az egyéni belépő 500, a családi pedig 1000 forintba kerül majd. A Kass Galéria egyéni jegyét 290, családi jegyét pedig 500 forintért válthatják meg az érdeklődők. Az állandó kiállítások ingyenesen látogathatók.

A kedvezményes nap utolsó lehetőség arra, hogy a családok még utoljára betérjenek az ősember-kiállításra, mely vasárnap zár majd. A Vármúzeumban már látható a Titanic és Carpathia című tárlat, mely tablókon keresztül mutatja be a luxusgőzös katasztrófáját, a Fekete házban pedig a múmia- és Örkény-kiállítás mellett érdemes bekukkantani a frissen kialakított emeleti enteriőrtermekbe és a toronyszobába is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik