Belföld

Fidelitas: Bajnai nem szűzfiú

Bajnai Gordon (bajnai gordon)
Bajnai Gordon (bajnai gordon)

Gordon élete címmel interaktív honlapot indított a Fidelitas. Az oldalon a volt miniszterelnök, az Együtt-PM szövetség vezetője "kétes ügyeiről" számolnak be.

A Fidesz ifjúsági társszervezetének országos elnöksége vasárnap közölte: „a honlap bebizonyítja, hogy Bajnai Gordon egyáltalán nem politikai szűzfiú, hanem egy kontár, aki a döntéseiért soha nem vállal felelősséget és ahol megjelenik, ott mindig az ország húzza a rövidebbet”.

Bajnai nem politikai szűzfiú

Közleményük szerint Bajnai Gordon a múlt figurája, aki rengeteg lehetőséget kapott már az ország jobbá tételére, de mindig felsült. Hozzátették: egy olyan emberről van szó, aki “szereti a háttérben zajló kétes bizniszelést, központi szereplője volt a privatizációknak és aktív bonyolítója számos homályos offshore-ügyletnek”.

A Fidesz ifjúsági szervezetének elnöksége azt írta, azért kontár a volt kormányfő, mert amikor az uniós támogatási rendszert felügyelte, a Magyarországot illető forrásoknak csak egy töredéke jutott el az országba és csak minden ötödik beruházást sikerült lezárni. Miniszterelnöksége alatt hét százalékkal zsugorodott a gazdaság, eközben szolgai módon végrehajtotta az IMF-diktátumokat: tönkretette a családtámogatási rendszert, megvágta a béreket – áll a Fidelitas közleményében.

Az Együtt-PM tiltakozik

Az Együtt-PM szövetség szerint szándékos hazugságok, elferdített tények és a gyáva sejtetések keverednek egymással a Fidelitas által indított lejárató honlapon.

Közleményük szerint “a kormányoldal Bajnai Gordonnal szemben indított – nagy részben közpénzből finanszírozott – lejárató kampánya ma újabb állomásához érkezett”. Mint írták, az egész nem más, mint politikai hátsó szándékból elkövetett, bűnszövetségben végrehajtott karaktergyilkossági kísérlet. “A felbujtó pedig maga Orbán Viktor” – teszik hozzá.

Minden szava hazugság

“Az orbánista ifjúsági szövetség” a lejárató kampány legújabb változatában olyan életrajzi weboldalt szentelt a volt kormányfőnek, amelyen azon kívül, hogy Bajnai Gordont valóban Bajnai Gordonnak hívják, más, teljes egészében igaznak tekinthető bejegyzést nem találni – közölte az Együtt-PM.

Hangsúlyozták, Bajnai Gordon és az általa vezetett szövetség visszautasít minden rágalmat, a weboldal hazugságait és rágalmait tételesen cáfolni fogja, illetve minden lehetséges és szükséges esetben jogi útra tereli az ügyet.
Az Együtt-PM szerint a lejárató kampány nem a választópolgárok tájékoztatását, hanem a félrevezetésüket célozza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik