Belföld

Fehérvári vállalkozás a legjobbak között

Ötödik alkalommal kapta meg a székesfehérvári metaloBox® a Business Superbrands megbecsülést, melyet az öt földrész kilencven országában elismernek.

1995-ben indították útjára Nagy-Britanniában a Superbrands programot marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek. Az általuk díjazott márkák az utóbbi években már követendő példaként kerül a reflektorfénybe. Hazánkat, illetve a hazai vállalkozásokat, melyek az üzleti szektor kiválóságai, hat éve minősítik. Ezek a vállalkozások nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. 3000 ilyen haza cég, illetve márka kerül minden évben górcső alá. E listából a metaloBox® idén már ötödik alkalommal került az élre.

A cég Magyarországon az öltözőszekrények és öltözőberendezések piacvezető specialistájaként az elmúlt 16 évben a piaci részesedés 80%-át szerezte meg, és nyolc országban működtet leányvállalatot. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég termékeinek és szolgáltatásainak minőségére a legjobb bizonyíték, hogy a Magyarországra érkezett világcégek közül a legtöbben ( TESCO és SPAR áruházak, PHILIPS üzemek, GE Hungary Zrt., BOSCH üzemek, MERCEDES és AUDI gyárak) őket választották.

A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a metaloBox® márka eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik