Belföld

Tréningeztek az Együtt 2014-PM Csongrád megyei jelöltjei

Folytatódott az Együtt-PM Szövetség kampányfelkészülése. Ezúttal Szegeden tréningezett a pártrégiós kampánycsapata és jelöltjeik.

Pontosan tíz napja mutatták be az Együtt 2014-PM és az MSZP közös Csongrád megyei jelöltjeit, amikor véglegessé vált, hogy az egyik szegedi és a szentesi körzetben a Bajnai Gordon vezette párt nevezheti meg azokat a személyeket, akik harcba szálnak a helyi mandátumokért.

Az ellenzéki megállapodás értelmében a szegedi 2-es választókerületben Bátyai Edinát, a Csongrádot és Szentest is magában foglaló 3-as körzetben pedig Komáromi Zoltánt indítja el MSZP-s támogatással az Együtt 2014-PM. Vasárnap nem csak ők, de Békés, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye kerületi koordinátorai, vezetői és képviselőjelöltjei kaptak a kampánnyal kapcsolatos információkat. A képzésen részt vett Szigetvári Viktor, az Együtt-PM Szövetség társelnöke, ismert kapmpánystratéga is. A jövő hétvégén is folytatódik a felkészítés.

A mostani képzés elsősorban arról szólt, hogy a képviselőjelölteket és a kampány helyi vezetőit felkészítjsék a választási törvényből, ami jelentősen megváltozott. Bátyai Edina, a Csongrád megyei 2-es számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje jelenleg egy olyan budapesti cégnél dolgozik, amely az Armel-operaversenyt szervezi. Ezzel együtt sokat van Szegeden is, ahol hétvégenként a választókerületet járja. Komáromi Zoltán Budapesten él, ahol háziorvos. Korábban dolgozott Szegeden és Szentesen is, ezért vállta el az egyik legfontosabb Csongrád megyei választókerületben a jelöltséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik