Belföld

Furcsaságok a megismételt bajai választáson

A bajai 32-es körzet területén csupa környezettudatos ember él, az Index szerint erre utal, hogy tömött autókban jönnek, illetve hozzák őket szavazni.

Újabb furcsaságokról számol be az Index a bajai választás kapcsán. A 32-es körzetben ma ismétlik meg a voksolást, mert a bíróság szerint az első körben csalás történt.

A két héttel ezelőtti időközi választáson felmerült a szavazók szervezett szállítása, később pedig az is, hogy tüzifát ígértek a szavazatért, ezt később tagadták.

De lássuk, most mi történik.

  • Az Index cikke szerint kétszer tömött autókban érkeztek a szavazók. Egy esetben sofőr hozta őket, aki ki se szállt szavazni.
  • Egy nő, aki több gyerekével érkezett szavazni, arról panaszkodott, hogy hiába hívta fel többször is „X. urat”, hogy adjon neki tűzifát, amit X. úr meg is ígért, sőt többször is, sem azt nem kapott, sem a mobiltelefonokból nem jutott neki.
  • Egy fiatal anya a szavazás után megkérdezte lányát, hogy kire szavazott, a következőképpen: “Te is a […]re húztad be az ikszet, ahogy mondták, ugye? Jó, én is.”
  • Sok a rendőr és mindenki kameráz mindenkit

A bajai választásról szóló összefoglalót este 7-kor megnézhetik hírműsorunkban a STORY4-en, a riportot adás után a honlapunkon is megtalálhatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik