Belföld

Ennél szebben nem is nézhetne Gyurcsány Vágó Istvánra – fotó!

Két barát, ha találkozik, csuda dolgok sülhetnek ki belőle.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök szenvedélye a főzés, nemsokára saját szakácskönyvét is olvashatjuk. A DK elnöke ennek megfelelően elég sokszor posztol főzős képeket a Facebookra, most épp a Vágó Istvánnal közös kotyvasztást örökítette meg.

“Éjszakázás után, fórum és ATV előtt főztünk egy gyorsat Vágó Pistával. Például póréhagymalevest” – írta a kép magyarázataként. A fotó különlegessége egyébként, hogy Gyurcsány Ferenctől ilyen szeretetteljes pillantást talán csak a Vadai Ágnessel közös képeken láthattunk. És ahogy Vágó István visszapillant…

Szép.

A képhet eddig csak néhány komment érkezett, kedvenceink:

“Elképesztő energiával rendelkezik a MI Ferink!”

“Hát ez bosszantja fel igazán a sötétbe borítókat, hogy sohasem adjátok fel. Hajrá. Sötét emberektől, csak is sötétséget várhatsz. A tiszta elme mindenütt derüt és világosságot sugároz.”

“Szerintem a miniszterelnök úr előző életében főszakács volt valahol. Örülök, hogy ilyen sokoldalú. Remélem finom volt a leves!”

Gyurcsány egyébként nemcsak kiváló szakács, a piacozáshoz is ért. Arról, hogyan válogat epret a miniszterelnök, leleplező videó is készült. Íme:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik